Cabanon VouwwagenS

Cabanon Vouwwagen verkoop in Zoetermeer

U bent voornemens een nieuwe Cabanon vouwwagen te kopen? Bij Van der Slik Caravans Centrum in Zoetermeer hebben we een breed assortiment vouwwagens van grote merken. Cabanon is ruim vertegenwoordigd in onze showroom. De verkoop van Cabanon vouwwagens in Zoetermeer is altijd voorzien van goede service.

De voordelen van Cabanon

Cabanon vouwwagens kennen een lange levensduur. Bij de productie wordt enkel gebruik gemaakt van topkwaliteit materialen. Denk hierbij o.a. aan de Cabanon Mercury, Cabanon Malawi 2.0, Cabanon Monaco
of de Cabanon Manga. De vouwwagens zijn perfect afgewerkt en gemakkelijk op te zetten. In Zoetermeer kunt u terecht voor de verkoop van Cabanon vouwwagens in nieuwe of gebruikte conditie. In beide gevallen bent u verzekerd van een topkwaliteit vouwwagen waar u nog vele jaren plezier aan kunt beleven. Wij bieden Cabanon vouwwagens:

  • Voor scherpe prijzen
  • In uitstekende staat
  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Voorzien van deskundig advies

Cabanon vouwwagen aanschaffen

Wilt u meer weten? Of de Cabanon vouwwagens uit onze verkooppoule eens rustig bekijken? Kom dan langs in Zoetermeer. Ook vanuit Leiden, Gouda, Den Haag en Rotterdam is de showroom goed bereikbaar. Liever online bestellen? Dat kan ook. De koop van uw Cabanon vouwwagen kan geheel online plaatsvinden. Wij zorgen dat hij vervolgens rijklaar in Zoetermeer klaarstaat.

Bekijk hieronder ons aanbod Cabanon vouwwagens

Terug naar overzicht

Cabanon Monaco DeLuxe, EASY PACK, 2024

Verkoopprijs€ 12.799,-
Bouwjaar 2024
Conditie Nieuw
Datum 1e toelating Nee
Leeggewicht 508 kg
Max. toelaatbaar gewicht 750 kg
Aantal slaapplaatsen 6
Modeljaar 2024
Lengte 405 cm
Breedte 150 cm
Hoogte 120 cm
Materiaal Katoen doek
Meer specificaties
Mail ons
Download Cabanon Prijslijst 2024

Omschrijving

Deze vouwwagen staat opgesteld in onze showroom, de wagen met u opzetten behoort tot de mogelijkheden er staat een demo wagen klaar.

De Cabanon Monaco DeLuxe EasyPack met een vanaf prijs van € 12.799,- is een snel opzettende vouwwagen welke u opzet met slechts 3 dezelfde boogstokken. Dit model is voorzien van een extra groot bed 1,68x2,20m. De specificaties zijn gebaseerd op een Cabanon Monaco DeLuxe met Avant Garde pakket. De Cabanon vouwwagen kan naar wens nog worden uitgebreidt met andere losse optie(s). Deze Cabanon Monaco DeLuxe kan door middel van een ondertent nog worden uitgebreidt met 2 extra slaapplaatsen, wat het totaal op 8 brengt.

Avant Garde pakket; (Nu van 1176,- voor 899,- bij afname van een vouwwagen)
- Reservewiel met beugel
- Disselbak groot
- Ondertent Luxe
- Zonneluifel

De getoonde prijzen voor deze vouwwagen zijn rijklaarprijzen!
De Monaco Deluxe is een stevige vouwwagen die u eenvoudig kunt opzetten. Door het symmetrisch uitklapsysteem kunt u makkelijk de wagen openklappen en opbouwen. De uitdraaisteunen zorgen voor stabiliteit en zorgen ervoor dat de wagen waterpas staat.

Toegankelijke bagageruimte
Het Easy Pack System zorgt ervoor dat de bagageruimte altijd bereikbaar is. Zo kunt u langs de weg alsnog bij uw bagageruimte zonder de gehele vouwwagen open te klappen. Wanneer de vouwwagen is uitgeklapt, kunt u gebruik maken van de ondertentjes. Deze ondertentjes kunnen dienen als opbergplaats en als extra slaapplek.

Comfortabel kamperen
De Cabanon Monaco Deluxe vouwwagen is ontworpen om comfort te bieden tijdens uw kampeervakantie. Deze Cabanon vouwwagen wordt geleverd met een bermkeuken. Zo kunt u heerlijk koken op vakantie. De wagen heeft twee slaapruimtes met een 2-persoons bed. Dankzij de dubbele lattenbodem, het 9 cm dikke matras en de verduisterde tentdoeken zult u genieten van een uitstekende nachtrust. De voortent is voorzien van voldoende ventilatiemogelijkheden en een mooie lichtinval waardoor het zeer comfortabel is om in de tent te zitten.

Uitstekende materialen
De aluminium wagenbak staat op een geremd Al-Ko onderstel met een terugrij-automaat. Daarnaast is de wagen uitgevoerd met een neuswiel aan de V-Dissel. In de voortent zit een inritsbaar bisonyl kuipgrondzeil. Dit grondzeil zorgt ervoor dat het droog blijft in de tent. Daarnaast zijn de tentdoeken gemaakt van katoen met ademende eigenschappen. Het symmetrisch uitklapsysteem zorgt ervoor dat natte tentdoeken niet tussen de matrassen komen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken om natte bedden als u uw vouwwagen op- of afbouwt als het slecht weer is.

Rijklaarmaakkosten
De prijs van deze vouwwagen is inclusief rijklaar maken, een BOVAG afleveringsbeurt, verwijderingsbijdrage en een demonstratie van de werking van de vouwwagen.

Geleverd inclusief; Afdekzeil, Geremd onderstel met terugrij automaat, Schokbrekers, Lattenbodem, Luifel aan wagentent, V-dissel, Verlengd afdekzeil

Keuken; Luxe bermkeuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Imperiaal / Bagagerek, Luifel aan voortent, Luifel aan wagentent, Ondertent, Reservewielbeugel, Tempo 100 keuring

Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 4 slaapvertrekken
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht ± 508 kg
Laadgewicht ± 242 kg
Maximaal totaal gewicht ± 750 kg
Rijhoogte 120 cm
Kleur Beige

Let op! In de winterperiode is het in onze showroom frisser, gelieve hier rekening mee te houden.

(De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld; aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend)

Van der Slik Caravan Centrum Zoetermeer, officieel dealer van Adria, Caravelair, Easy Caravanning, Sprite, Alpenkreuzer, Cabanon & Campooz. U vindt ons aan de Edelgasstraat 20 te Zoetermeer.

Accessoires

    Exterieur/Interieur

  • Disselbak
  • EPS systeem
  • Grondzeil
  • Kuipgrondzeil inritsbaar in voortent
  • Luifel
  • Neuswiel
  • Ondertent
  • Oplooprem
  • Voortent
  • Zonneluifel

    Keuken

  • Gascomfoor
  • Keuken

    Slaapcomfort

  • Lattenbodem
  • Matras koudschuim

    Techniek en veiligheid

  • Reservewiel
  • Reservewiel-beugel
  • Schokbrekers

Slaapplaatsen

Er zijn in totaal 6 Slaapplaatsen verdeeld over 3 bedden.

    2-persoonsbed

  • 168 cm x 220 cm
  • 168 cm x 220 cm
  • 125 cm x 200 cm

Garanties

Fabrieksgarantie

Deze tenttrailer is voorzien van fabrieksgarantie

Contactgegevens

Van der Slik Caravan Centrum
Edelgasstraat 20
2718 SX Zoetermeer

Neem contact met ons op




    Prima, goede service. vouwwagen die we al 3 jaar huren is steeds nieuw. Spullen die er bij zitten prima.
    Anneke – Katwijk