Alpenkreuzer vouwwagens koopt u in Zoetermeer

Alpenkreuzer vouwwagens

Bij Van der Slik Caravans Centrum in Zoetermeer verkopen we naast caravans ook vouwwagens. Het merk Alpenkreuzer mag daarbij zeker niet ontbreken. Deze vouwwagens zijn al vele jaren een begrip. Alpenkreuzer vouwwagens zijn gemakkelijk en snel op te zetten. Daarnaast voldoen ze aan hoogwaardige kwaliteitseisen. Denk hierbij o.a. aan de Alpenkreuzer Campfire, Alpenkreuzer Waterfront of de Alpenkreuzer Openair.
Benieuwd wat we op zit gebied te bieden hebben? Kom dan eens langs in de showroom in Zoetermeer!

Alpenkreuzer vouwwagen aanschaffen

Wij beantwoorden graag al uw vragen die gaan over Alpenkreuzer vouwwagens. Bent u geïnteresseerd in een van de modellen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om ons aan te spreken in de showroom of neem online contact met ons op.

Een breed aanbod

Alpenkreuzer vouwwagens zijn zowel nieuw, als tweedehands te vinden in ons assortiment. De nieuwe Alpenkreuzer vouwwagens bieden gemak en comfort aan het hele gezin of aan een tweetal dat optimaal wil genieten van de vakantie. Voor welke van de modellen u ook kiest, u bent bij ons in Zoetermeer verzekerd van een Alpenkreuzer vouwwagen:

  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Voor voordelige prijzen
  • Voorzien van deskundig advies

Onze showroom met Alpenkreuzer vouwwagens is goed bereikbaar vanuit Leiden, Gouda, Rotterdam en Den Haag. Ook online kunt u Alpenkreuzer vouwwagens bestellen.

Neem contact met ons op
    Prima, goede service. vouwwagen die we al 3 jaar huren is steeds nieuw.
    Spullen die er bij zitten prima.

    Anneke – Katwijk