Camper verhuur in Zoetermeer

Verhuur camper

U wilt graag met een camper op reis, maar wilt er niet direct zelf een kopen? Maak dan gebruik van de camper verhuur mogelijkheden bij Van der Slik Caravan Centrum in Zoetermeer. Wij zijn de nummer 1 verhuurder van de Randstad en bieden camper verhuur mogelijkheden in o.a. Den Haag, Rotterdam, Leiden en Gouda. Ook inwoners uit omringende plaatsen en -niet te vergeten- Zoetermeer zullen onze camper verhuur service zeker waarderen.

Zorgeloos op pad

Wie bij ons een camper huurt, is verzekerd van een goed onderhouden (nieuwe) camper met vele opties. Naar gelang uw wensen bieden wij diverse type campers aan voor verhuur. In Zoetermeer kunt u alle modellen op uw gemak bekijken. Vanuit Rotterdam, Den Haag, Leiden of Gouda bent u er zo. De campers zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn verschillend geprijsd. U huurt bij ons al een camper vanaf € 795,- euro. Wij verhuren onder meer de volgende campers:

  • Sun Living S70DF (voor 6 personen)
  • Sun Living S70SL (voor 5 personen)
  • Sun Living A75 DP (voor 6 personen)

Kom langs en ervaar camper verhuur Zoetermeer

Bent u woonachtig in de omgeving van Den Haag, Leiden of Rotterdam en wilt u de camper verhuur mogelijkheden van Van der Slik Caravan Centrum in Zoetermeer zelf ervaren? Kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen. Wij helpen u graag verder. Direct uw camper reserveren kan natuurlijk ook.

 

Bekijk al onze modellen en voorwaarden in dit handige overzicht

LET OP! Alle campers kunt u bij ons op locatie bekijken! (afhankelijk van het seizoen)

Filters

Neem contact met ons op
    Prima, goede service. vouwwagen die we al 3 jaar huren is steeds nieuw.
    Spullen die er bij zitten prima.

    Anneke – Katwijk