Ons bedrijf

Openingstijden / Corona maatregelen

U vraagt zich misschien af u ons bedrijf op dit moment veilig kunt bezoeken. Dit is zeker het geval! Wij houden ons aan alle voorwaarden die het RIVM gesteld heeft om de veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers te waarborgen. Op dit moment zullen wij u bijvoorbeeld niet de hand schudden maar een welkome glimlach krijgt u altijd!

Wij zijn geopend van dinsdag – vrijdag (9:00 – 17:00) en op zaterdag (10:00 – 17:00). Wij doen er alles aan om u ook in deze gekke tijden zo goed mogelijk van dienst te zijn.

U bent welkom!

Bij Van der Slik Caravan Centrum Zoetermeer zeggen we niet voor niets “Vakantieplezier begint hier!”

Binnen ons bedrijf kunt u zich oriënteren op de aanschaf van een nieuwe/gebruikte caravan of vouwwagen. Ook hebben wij standaard gebruikte campers in ons assortiment.

In de sfeervolle showroom vindt u een ruim aantal te bezichtigen caravans en opgezette vouwwagens. Onze medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring en zullen u graag verder helpen binnen uw oriëntatie voor een vouwwagen, caravan of camper.

Niet iedereen wil direct een caravan, vouwwagen of camper aanschaffen of is er een beperktere periode per jaar mee weg. Huren is dan een goede optie. Onze verhuurvloot bestaat uit meer dan 50 caravans, vouwwagens en campers. De manier om te genieten van een onbezorgde kampeervakantie. Onze kampeermiddelen worden uiteraard meer dan compleet aan u verhuurd.

Tafels, stoelen, tenttapijt, een gasfles… Maar ook de spiegels voor aan de auto of dat ene lampje voor in de caravan. In onze ruim gesorteerde kampeerwinkel kunt u terecht voor vrijwel al uw kampeerspullen.  Op meer dan 570m2 vindt u tal van producten voor uw kampeervakantie.

Ook voor de diverse voortenten van bekende merken als Dorema, Walker en Isabella kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij specialist op het gebied van satellieten, movers, zonnepanelen en accu’s.

U vindt onze producten ook online in onze webshop.

Om er voor te zorgen dat u er veilig op uit kunt trekken is onderhoud aan uw caravan of vouwwagen noodzakelijk. In onze werkplaats kunt u terecht voor alle soorten onderhoud. Denk hierbij aan de Bovag onderhoudsbeurt maar ook aan de montage van een airco, fietsenrek of mover.

We hopen het natuurlijk niet maar het kan gebeuren dat uw caravan, vouwwagen of camper schade oploopt tijdens de vakantie. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat u snel weer schadevrij op pad kunt.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen binnen ons bedrijf.  Ons vriendelijke team staat meer dan graag voor u klaar.
Graag tot ziens!

Het bedrijf

Openingstijden:

Dinsdag t/m donderdag  9.00 – 17.00

Vrijdag  9.00 – 17.00

Zaterdag  10.00 – 17.00

Adresgegevens:

Van der Slik Caravan Centrum Zoetermeer

Edelgasstraat 20

2718SX Zoetermeer

Tel:  079-351.51.51

Fax: 079-351.56.90

Email: info@vanderslik-caravans.nl

Neem contact met ons op
Een goed bedrijf, een aanrader voor advies en aankoop van caravan en andere dingen op kampeergebied.

Freek – Zoetermeer