Campooz Vouwwagen verkoop Zoetermeer

Campooz vouwwagen verkoop Zoetermeer

U bent voornemens een nieuwe Campooz vouwwagen te kopen? Bij Van der Slik Caravans Centrum in Zoetermeer hebben we een breed assortiment vouwwagens van grote merken. Campooz is ruim vertegenwoordigd in onze showroom. De verkoop van Campooz vouwwagens in Zoetermeer is altijd voorzien van goede service.

De voordelen van Campooz

Campooz vouwwagens kennen een lange levensduur. Bij de productie wordt enkel gebruik gemaakt van topkwaliteit materialen. Campooz biedt verschillende modellen aan, denk hierbij o.a. aan de Campooz Red Ruby, Campooz Fat Freddy, Campooz Lazy Jack, Campooz Sleepy Joe
of de Ugly betty bijzettent. De vouwwagens zijn perfect afgewerkt en gemakkelijk op te zetten. In Zoetermeer kunt u terecht voor de verkoop van Campooz vouwwagens in nieuwe of gebruikte conditie. In beide gevallen bent u verzekerd van een topkwaliteit vouwwagen waar u nog vele jaren plezier aan kunt beleven.

Bij alle vouwwagens van Campooz kunt kiezen tussen een trekking en camping variant! De trekking variant heeft een prachtige luifel en de camping variant heeft een voortent. Aan deze voortent kunt u de luifel ook nog toevoegen.

Wij bieden Campooz vouwwagens:

  • Voor scherpe prijzen
  • In uitstekende staat
  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Voorzien van deskundig advies

Campooz vouwwagen aanschaffen

Wilt u meer weten? Of de Campooz vouwwagens uit onze verkooppoule eens rustig bekijken? Kom dan langs in Zoetermeer. Ook vanuit Leiden, Gouda, Den Haag en Rotterdam is de showroom goed bereikbaar. Liever online bestellen? Dat kan ook. De koop van uw Campooz vouwwagen kan geheel online plaatsvinden. Wij zorgen dat hij vervolgens rijklaar in Zoetermeer klaarstaat.

Neem contact met ons op
    Prima, goede service. vouwwagen die we al 3 jaar huren is steeds nieuw.
    Spullen die er bij zitten prima.

    Anneke – Katwijk