Sprite caravans in Zoetermeer

Sprite caravans Zoetermeer

Op zoek naar een mooie Sprite caravan? Kom langs in Zoetermeer. Bij Van der Slik Caravans Centrum hebben we een aanbod nieuwe en gebruikte modellen. Stuk voor stuk caravans van hoogwaardige kwaliteit voor jarenlang plezier. De nieuwe modellen zijn geheel naar wens in te richten, zodat u er optimaal van zult genieten.

Kennis, kwaliteit en ruime keus

Sprite caravans voldoen aan hoogwaardige kwaliteitseisen. Denk hierbij aan de Sprite Mondial 370, Sprite Mondial 470, Sprite Cruzer 475 of de Sprite Cruzer 535. Ze zijn gericht op veiligheid, comfort, technologie en design. In de showroom in Zoetermeer kunt u vele modellen op uw gemak bekijken. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden, de aanschaf van extra accessoires en over diverse passende voortenten en luifels. U leest het goed, voor een uitgebreide service en dienstverlening kunt u een Sprite caravan het best in Zoetermeer aanschaffen.

Sprite caravans paradijs

Liefhebbers van Sprite caravans kijken hun ogen uit in Zoetermeer. Er staan diverse modellen opgesteld. We zijn goed bereikbaar vanuit Leiden, Gouda, Den Haag, Katwijk, Hillegom, Lisse en Rotterdam. Kiest u liever online uw Sprite caravan uit? Dat kan ook. U kunt hem rijklaar afhalen in Zoetermeer.

De voordelen van Van der Slik Caravans Centrum op een rij:

 • Deskundig advies
 • Uitgebreide keus
 • Uitstekende service
 • Voordelige prijzen
 • Zowel nieuwe, als gebruikte Sprite caravans

Neem contact met ons op
  Prima, goede service. vouwwagen die we al 3 jaar huren is steeds nieuw.
  Spullen die er bij zitten prima.

  Anneke – Katwijk